Agenda

Samenloop voor Hoop Twenterand 2017

Aanvang
Locatie
Manege De Vjenneruiters, Vriezenveen

Op 23 en 24 juni 2017 wordt in Twenterand 24 uur gewandeld voor de kankerbestrijding.De opbrengst van Samenloop voor Hoop 2017 gaat naar regionale projecten van KWF kankerbestrijding in Twente en naar het Vechtgenotenhuis in Ommen.

2e Twenterand fiets 4 daagse 2017

Aanvang
Locatie
Twenterand, Den Ham

Vier dagen fietsen in dit prachtig stukje Nederland. Op de grens van Twente, Salland en het Vechtdal maakt u kennis met de rust en ruimte van dit unieke "drielandenpunt".

Boerderij en Pluktuin "De Lindetuinen"

Aanvang
Locatie
De Lindetuinen Boerderij- en pluktuin, Den Ham

De Lindetuinen is een landelijke tuin met verrassende pluktuin.Van maart t/m mei op afspraak i.v.m voorjaarsbloeiers. Elke vrijdag van juni t/m september van 10.00 tot 17.00 uur. Groepen volgens afspraak.

Expositie "Het verzet kraakt"

Aanvang
Locatie
Historisch Museum Vriezenveen, Vriezenveen

In de maanden mei, juni,juli t/m 26 augustus 2017 is er in het Historisch Museum Vriezenveen een expositie over de grootste bankroof ooit.

Expositie Gerdien Smelt

Aanvang
Locatie
Stichting Expositiehuis, Den Ham

"De vervoering van het motief" olieverfschilderijen. Geopend van woensdag t/m vrijdag van 14 tot 16 uur.

Darttoernooi "Krembassy 2017"

Aanvang
Locatie
Café Kremer, Vroomshoop

32 Spelers kunnen zich plaatsen via 9 voorrondes voor de finaleweek van 8 t/m 16 juli 2017.De voorrondes beginnen om 19.30 uur en opgeven kan tot 19.15 uur.

Zunnewende Festival

Aanvang
Locatie
Landgoed Schuilenburg, Hellendoorn

Het streektaalfestival Zunnewende viert op 23 juni 2017 zijn elfde editie. Op het festival trekt een bonte stoet van muzikanten, schrijvers, dichters, vertellers en theatermakers in allerlei verschillende streektalen op verschillende podia voorbij.